Halloween for Magnus og Vebjørn

Vebjørn og Magnus hadde avtalt at Vebjørn skulle bli med hjem etter SFO og så skulle de kle seg ut og være sammen denne kvelden. Sondre hentet de på SFO og så bar det hjem. Magnus tok på seg flaggermusdrakt (batman) og Vebjørn kledde seg ut i skjelettdrakt. Gjett om de ble fine. Sondre fikk æren av å sminke guttene og de ble kjempefine. Guttene fikk gjort lekser, spist litt middag og så bar det ut på knask eller knep. Gjett om det ble dagens største fangst. Begge guttene fikk masse godteri og de fikk tilogmed lego i ett av husene de var innom. Det ble spist litt underveis på turen og de fikk gått en fin runde i nærområdet på Skui.

Sondre og Magnus kjørte Vebjørn hjem og hentet Sigrid og Kristin på jentefesten etterpå. Guttene var strålende fornøyde med en super Halloween.

 

2 tanker om “Halloween for Magnus og Vebjørn

Legg igjen en kommentar