Underholdningskampen 2017

På lørdag var det tid for årets Underholdningskamp for Sigrid. Underholdningskampen er en konkurranse for korps som avholdes årlig på Oslo Katedralskole. Juniorkorpsene blir ikke rangert med plasseringer, men de får en vurdering og en pris. Vi hadde besøk av Stein og Arnhild som hadde sittet barnevakt for oss fra fredag til lørdag siden Kristin var på mammatreff og Sondre på juleølsmaking på fredag. Det var en rolig morgen, men etter frokost ble det litt fart på gjengen. Stein og Arnhild reiste hjem til Holmlia for å sette igjen bilen der for så å møte oss inne i byen. Sigrid gjorde seg klar til å være en Minion. Som en del av konkurransen så skal korpsmedlemmene kle seg ut til noe som relaterer seg til musikken de spiller. Siden Sigrid skulle spille «Happy» fra «Grusomme meg»-filmen så valgte hun å være en Minion. Hun sminket seg helt selv, men var nok litt usikker på om det var en god idé å gjøre hjemme før vi skulle ut blant folk 🙂

Vi kjørte bil ned til Sandvika og tok tog videre til Nationaltheatret.  Derfra gikk vi ti minutter opp til Oslo Katedralskole hvor vi møtte Håkon og pappaen hans utenfor. Etter hvert kom det flere og flere musikanter fra Skui og Emma Hjort så da fikk vi andre lov til å gå oss en tur mens Sigrid skulle varme opp og gjøre seg klar til å spille. Vi tuslet ut i Ullevålsveien og oppover mot St. Hanshaugen. Vi fant oss en kafé og kjøpte oss en kaffe og en muffin før vi møtte Stein og Arnhild og tuslet ned til skolen igjen.

Det er organisert slik at vi går inn litt før det korpset vi vil høre skal spille for så å høre de opptre før vi går ut igjen. Vi skulle derfor bare høre 15 minutter med musikk og det passet nok Magnus midt i blinken. Konserten gikk helt strålende! Her kan dere se det de spilte:

Etter konserten ble Sigrid med Hermine og resten av korpset på avslutning med bowling og pizza mens vi gikk ned til byen sammen med farfar og bestemor og spiste pizza og hamburger på Paleet før vi handlet litt småting og reiste hjem.

En tanke om “Underholdningskampen 2017

  • 28. november 2017 på 20:35
    Permalink

    De var flinke til å spille – veldig moro å høre på. En veldig koselig lørdag

Legg igjen en kommentar