Sigrid har startet på innebandy!

 

På onsdag spurte Hajira om Sigrid ville være med på innebandytrening på torsdag og det hadde Sigrid veldig lyst til. Foreldrene var jo positive til at hun skulle prøve også, så det ble trening med BVHIF på torsdag. Treningen var visst veldig gøy og der ble det også opplyst om at de skulle spille to kamper på lørdag. Sigrid hadde lyst til å være med og vi avklarte med Marie og Pia som skulle komme på besøk at det var greit å bruke en del av dagen på å sitte inne i en hall, så da var det klart for hennes første kamper på innebandybanen!

Det var altså to kamper som skulle spilles i Skøyenhallen. Dette er Kristin sin gamle hjemmehall fra da hun spilte for Monolitten, men det er langt fra bare gode minner fra denne hallen. Sist gang vi besøkte den endte det på Bærum Sykehus med røket akilles for Kristin. Nå skulle altså Sigrid og hennes lag møte Strømmen og Gjelleråsen i to kamper og det skulle vise seg å bli vanskelige kamper med store tap i begge to. Men det gjorde ikke noe på humøret til jentene og det virket som de hadde det veldig gøy selv om det ble mange mål i mot. Sigrid fikk spille masse som senter og løp og løp og løp. Hun ble belønnet for løpingen og arbeidet med den første scoringen for dette laget noen sinne!! Det var stort.

 

Selv med to tap så tror jeg dette var en veldig positiv opplevelse for Sigrid som (helt objektivt dette altså) viser seg å ha et lite talent for innebandy. Så får vi se hvor lenge det fenger, men inntil videre har vi fått en innebandyspiller i huset.

Legg igjen en kommentar