Til Sørsetra med tantene

Vi var så heldige å få tantene på besøk en hel helg, og ikke bare var de på besøk, de satt barnevakt for oss på lørdagskvelden mens vi var på venners-venner-fest på Grendehuset på Skui! Vi hadde en helt suveren helg og for en dag det ble på søndagen! Vi benyttet anledningen til å ta med tantene opp på Sollihøgda og gå runden til Sørsetra.

Vi kom oss ikke i gang før litt utpå dagen, men det var kanskje bare greit. Det var ganske kaldt, men sola varmet heldigvis litt så det var ikke det alt for store problemet. Vi la i vei innover Torresplassløypa og gikk et fantastisk vinterlandskap innover mot Sørsetra. Det ble en topp tur selv om det ble noe kaldt på slutten inn mot hytta. Vel fremme fikk vi forsynt oss godt av det de hadde å tilby av bakervarer og varm drikke samt at vi fikk igjen varmen i kroppen. Heldigvis hadde vi med oss masse varme klær for nå var sola på vei ned bak tretoppene og temperaturen gikk også samme vei.

Hjem gikk vi Linjeløypa og selv om det var kaldt når sola gikk ned fikk vi et utrolig lys på hjemveien. Vel fremme ved bilene var det en meget fornøyd gjeng som gledet seg til å komme hjem og spise litt søndagsmiddag 🙂

Takk for turen!

En tanke om “Til Sørsetra med tantene

  • 17. februar 2018 på 08:40
    Permalink

    Så flotte vinterbilder! Og så koselig at dere har fine helger sammen. Det blir det sikkert flere av framover når tantene slår seg ned med bolig i nabolaget!

Legg igjen en kommentar