En liten svipp til Trondheim

Som et ledd i Bouvet sin satsing mot studenter og nyutdannede skulle vi være til stede under TechTalks i Trondheim. Jeg fikk i oppdrag å representere Bouvet Sandvika og forsøke å fortelle studenter at man ikke nødvendigvis må flytte til Grunerløkka etter endt studie. Etter en særdeles hyggelig helg med besøk av tantene satte jeg meg på flyet søndag kveld og kom frem til hotellet like over midnatt. Jeg var stuptrøtt etter lite søvn natt til lørdag også da det var venners-venner-fest på Grendehuset på Skui 🙂

Mandagen var det først stand på NTNU Gløshaugen (veeeldig kaldt) fra kl 0900 til kl 1600. Så rakk vi en kjapp tur innom hotellet for å skifte litt før det bar ut igjen for å delta på bankett med studentene. Det var en ganske snål affære hvor vi som representerte bedriftene ble plassert innimellom studentene. Jeg fikk heldigvis en fin gjeng med tredjeårs-studenter rundt meg, så kvelden ble veldig hyggelig. Det var til og med et par stykker fra Asker og Bærum der som jeg fikk snakket en del med. Det må være bonus. Jeg snek meg ut fra banketten i halv ett tiden og tuslet sammen med Magnus fra Bouvet ned til hotellet. I seng ca kl ett for så å komme seg opp litt 0520 for en dusj, pakke sakene og komme seg på flybussen kl 0600.

Det ble noen hektiske dager, men det var veldig spennende å få hilse på studentene og høre hva de tenker om fremtiden. Satser på at noen ble litt nysgjerrige på Bouvet Sandvika også.

Legg igjen en kommentar