Tantene har flyttet til Kirkerudlia 4B

Vi var så heldige å få være med på innflytning til Kirkerudlia 4B enda en gang 🙂

Tantene skulle flytte fra Sveriges gate og inn i Kirkerudlia 4B den første helgen i påsken. Vi skulle få hjelpe til sammen med Emma, Tore, Frank (pappa til Pia), Oda og Joakim (venner av Marie og Pia). Barna ble sluppet av på morgenen i Kirkerudlia sammen med Emma og etter en titt i vårt gamle hjem (som så enda bedre ut nå). Sondre og Kristin kjørte inn til Sveriges gate og fikk hjelpe med å bære esker og møbler inn i en stor varebil som var leid inn for anledningen. Det gikk veldig raskt å få tømt det meste og vi var usikre på om vi fikk alt med på en tur, slik at vi valgte å kjøre en runde. Det gikk veldig raskt da vi kom til Kirkerudlia også å få tømt bilene. Vi var akkurat passe mengde med mennesker til å bære og organisere pakking i den store bilen. Vipps, så var spisebord på plass og det ble servert deilig lapskaus med flatbrød og vi kunne sitte sammen alle sammen rundt bordet. Ikke verst på den dagen det flyttes å kunne servere mat til 11 personer. Imponerende!

Vi hentet noen madrasser som kan brukes som sofa frem til sofaen som er be stilt kommer. Emma kastet seg rundt og gjorde det utrolig hjemmekoselig på 1,2,3 og vi må si at tantene ser ut til å få det nesten enda koseligere enn vi hadde det 🙂 Vi reiste en siste runde inn til Sveriges gate for å få med de siste restene i leiligheten og boden og så bar det tilbake til Kirkerudlia. Lotte hadde fått med seg flyttingen og våre barn var en tur der nede i løpet av flyttedagen og på kvelden var Lotte invitert på middag hos tantene sammen med vår familie. Her ble det biff og godt tilbehør! Nydelig mat og drikke førte til at det ble buss hjem på gjengen, men det var bare ekstra stas 🙂

Her er noen første bilder fra leiligheten:

Legg igjen en kommentar